...

Hamvasztás Menete

A Covid19 fertőzésben elhunytakat háridőre széllítjuk a krematóriumba, és azonnal megtörténik a hamvasztás. A krematórium a Covid19 fertőzésben elhunytakat nem tárolja. A kórházból illetve a hűtőházból két-három napon belül elszállítjuk az elhunytat a krematóriumba. A szállítás feltétele, hogy a Halottvizsgálati Bizonyítvány adatai az elhunyton elhelyezett végtagcédulák adataival megegyezzenek. Az elhunytat a hamvasztó koporsóba helyezik, és elszállítják a krematóriumba, ahol a dokumentumok alapján megtörténik az elhunyt átvétele. Az elhunytat hűtőbe helyezik, majd a hamvasztás egy irányító pult segítségével automatikusan megtörténik nagyon pontos technológia folyamat és számítógépes vezérlés követésével. Minden elhunyt egyedi azonosítószámot kap, amit az adatival együtt egy kerámia lapon rögzítenek. A hamvasztás ezzel a kerámia lappal együtt történik.

 

Hamvasztó

Vezérlőpult

 

Szeretnénk biztosítani Önt arról, hogy a hamvasztási folyamat szigorú betartása kizárja a hamvak elcserélésének lehetőségét.

 

A kórházból illetve a hűtőházból két-három napon belül elszállítjuk az elhunytat a krematóriumba. A szállítás feltétele, hogy a Halottvizsgálati Bizonyítvány adatai az elhunyton elhelyezett végtagcédulák adataival megegyezzenek. Az elhunytat a hamvasztó koporsóba helyezik, és elszállítják a krematóriumba, ahol a dokumentumok alapján megtörténik az elhunyt átvétele. Az elhunytat hűtőbe helyezik, majd a hamvasztás egy irányító pult segítségével automatikusan megtörténik nagyon pontos technológia folyamat és számítógépes vezérlés követésével. Minden elhunyt egyedi azonosítószámot kap, amit az adatival együtt egy kerámia lapon rögzítenek. A hamvasztás ezzel a kerámia lappal együtt történik. A hamvasztást követően a hamvakat a kerámia lappal együtt egy hűtő edénybe teszik, majd a porítóba és végezetül az urnabetétbe. A betétet összeforrasztják és lezárják. Megkapja az azonosító adatokat az urnabetét, ezen adatokat belesütik az urnabetétbe, így az nem eltávolítható.